Activitats LleidaDrone a la Fira de Sant Miquel 2024

by - 11:29

 L'Associació LleidaDrone tornarà a estar present a la Fira de Sant Miquel 2024, a on exposarà diferents projectes relacionats amb els drons i tecnologies emergents.
Ens podreu trobar al pavelló 4 de Fira de Lleida.

Entre altres disposarem de:


Un sistema Liquid Galaxy instal.lat amb la col.laboració de Fira de Lleida. on estarem demostrant les diverses aplicacions desenvolupades durant el passat curs escolar als Laboratoris TIC del Parc Agrobiotech, seu de l'Associació LleidaDrone.






Entre altres mostrarem l'aplicació que mostra l'impacte dels incendis al nostre territori i al mòn, desenvolupada per l'estudiant Gerard Monsó de l'EPS- UDL, i becada per Google el passat estiu.


Demostració del Gos Robòtic Go1, de Unitree. A través del nostre partner Ingroup de Lleida, representants de la marca Unitree, disposarem de una unitat del gos robótic Unitree Go1, amb el qual farem demostracions diverses de les seves capacitats al nostra stand i a la xarxa de demostració robòtica disponible a la fira.

AUTHORIZED DISTRIBUTOR del fabricant UNITREE ROBOTICS


Aquest robot es pot programar i la idea es desenvolupar diferents projectes en el curs 2024-2025, amb la col.laboració de Ingroup, i molt orientat a dos camps, la robòtica agrícola i l'educació, a on treballem l'àrea STEAM que significa entre altres dur la tecnología a les aules i formar als estudiants i professorat pel futur.

- Granja d'impressió 3d amb Intech3d, d' Ingroup.
El nostre partner Intech 3D ens prestarà unes impresores 3d de la marca Ultimaker, que estaran imprimint peces 3D per al seu ús als nostres tallers. 




- Estaran presents com sempre els nostres drons de Dronecoria, projecte mundial per a replantar boscos cremats amb drones.






Entre altres esdeveniments més específics farem:

La ràdio en directe, amb els nostres partners UA1 FM, la ràdio de Lleida, farem el programa Un dia més des de el nostre stand, el divendres 27.



- Gravació d'una edició de La Capitanía, el Podcast del Parc Agrobiotech per posar en valor els projectes i gent de Ponent. Divendres 27, 8:00 del matí, a on parlarem amb el Miquel Gibert de les activitats dels Laboratoris TIC i la Fira de Sant Miquel. En directe per les nostres xarxes.



- Taller de Dronecoria, on els alumnes dels Laboratoris TIC montaran els nostres drons.



- Taller "Experience AI, Road to Devfest Lleida 2024"
a on asistents faran exercicis d'intel.ligencia artificial emprant ordinadors Raspberry Pi equipats amb NPUs, dins de l'activitat compartida amb el grup Women Techmakers Lleida "Experience AI, patrocinada per:





- Taller "Streaming Radio, Road to Devfest Lleida 2024"
a on els assistents muntaran la seva propia radio en streaming, feta amb la col.laboració de UA1 Lleida i de Intech 3D-Ingroup (amb les seves impresores 3D),  que els estudiants emprearan per fer els dissenys de les caixes de les radios. Amb en Miquel Gibert electrònic com a tutor a títol personal.

You May Also Like

0 comments