Dades:
- Es durà a terme el dijous 29 a la Fira de Sant Miquel de Lleida ciutat, i serà de forma semipresencial, amb equips treballant a la fira i altres en remot.
- Obert a un nombre màxim de 6 equips presencials de 2 o 3 persones, i sense límit si es participa a distància.
- Objectius:
1: Formar als programadors en les tecnologies emprades a l'Amiga, Visió per computador, intel·ligència artificial i altres.
2: Desenvolupar petites aplicacions sobre el tractor Amiga amb els continguts que ja es tenen el dia d'avui (recordem que l'Amiga és una novetat absoluta i està començant el seu camí).
3: Idear casos d'ús agrícoles, tot coneixent les característiques de la plataforma. En aquest cas el suport de la idea seran slides.
- Materials de treball: Per poder idear els casos d'ús i codificar funcionalitats durant la Farm@thon proposem que els interessats es mirin els següents enllaços i a partir d'aquí treballin.
https://farm-ng.com/collections/for-developers
https://farm-ng.github.io/amiga-dev-kit/docs/getting-started/
https://farm-ng.com/products/brain
https://farm-ng.com/products/microcontroller-kit
https://farm-ng.com/products/amiga-smart-camera-kit
https://farm-ng.com/products/dashboard
A nivell codi i especialment volem proposar un exemple que s'ha desenvolupat a Farm-ng, tot començant per repositori principal: https://github.com/farm-ng/amiga-dev-kit
La possibilitat de pilotar un Amiga en modo FPV, com si fos un drone. Per això es necessita un cert maquinari que disposarem a l'estand i el següent codi i demo vídeo:https://farm-ng.github.io/amiga-dev-kit/docs/examples/FPV/
https://www.youtube.com/watch?v=tN20_CspsyU
https://farm-ng.com/ i entenguin les múltiples possibilitats actuals i futures que poden desenvolupar-se, tant en l'àmbit de mecànica, sumant nous accessoris de treball al camp, com a usos de les diferents tecnologies directament disponibles i altres que es poden implementar.
Més exemples d'accessoris ja desenvolupats: https://farm-ng.com/collections/amiga-attachments
- Entregues: es realitzaran en dues parts:
1: Primer les remotes, que hauran de ser entregades segons instruccions al formulari que trobareu al peu d'aquesta plana i amb data màxima de 27 de setembre a les 18:00.
2: Després les presencials, que seran presentades a les 19:00 hores del dia 29 en directe a l'estand Amiga de la Fira de Lleida.
- Inscripció: al formulari al peu d'aquest post.
- Entrades a la fira: disposem d'entrades per aquells grups que vinguin presencials. Marqueu-lo al formulari de registre i quedarem per com us les entreguem el mateix dia de l'esdeveniment.
- Agenda zona Amiga del pavelló 4 de Fira de Lleida:
Avís previ: totes les presentacions del dijous i altres dies seran retransmeses en directe per Youtube i quedaran disponibles per la seva posterior visualització. Els enllaços estaran disponibles en aquesta plana pròximament.
Dijous 29 a les 11:00 del matí: presentació de la Farm@thon als equips participants a càrrec de l'Andreu Ibáñez, president de LleidaDrone, l'Edgar Riba, representant de Farm-ng, i autoritats.
Tot seguit es farà una demostració de l'Amiga i començarà serà la sessió formativa pels desenvolupadors i públic interessat.
12:00 Presentació de l'Amiga Brain i el seu SDK, a càrrec d'Edgar Riba, líder en Computer Vision a
Farm-ng, i presentació de l'interfície d'usuari de l'Amiga, a càrrec de Tamara Saribekyan, UX Designer. Aquesta xarrada permetrà als programadors conèixer més a fons les capes de software disponibles per programar l'Amiga.
12:45 Presentació de Nvidia Xavier, la plataforma computacional de IA i CV sobre la que funciona l'Amiga. A càrrec de Asier Arranz, Embedded/Jetson Developer Marketing NVIDIA
13:15 Presentació d'OpenCV a càrrec de Gary Bradski Fundador de OpenCV, la llibreria oberta que es estàndard de facto a la indústria de la Visió per Computadora, i vicepresident de Farm-ng. (Pregrabada des de Silicon Valley, CA)
13:45 Presentació de l'integració de Kornia Studio amb l'API de l'AMIGA, a càrrec de Luis Ferraz, AI Team Lead & Senior Research Scientist a Kognia Sports Intelligence.
14:15 Inici de la Farm@thon presencial a l'estand Amiga.
A continuació els equips podran començar o continuar el desenvolupament de les seves aplicacions al mateix estand.
18:30 Presentació dels equips presencials i remots.
Cada equip disposarà de 5 minuts per presentar la seva proposta o implementació de codi, amb slides o sense i amb el mateix tractor si el seu codi es funcional.
19:30 Deliberació i entrega de premis
A continuació un jurat format per Andreu Ibáñez, president de LleidaDrone, Edgar Riba, representant de Farm-ng, Asier Arranz de Nvidia, Felipe Lumbreras del CV, Ivan Josa del GDG Lleida i máster en Big Data Engineer expert en Streaming de dades, junt a altres experts, deliberaran sobre les millors presentacions per a continuació fer l'entrega de premis.
1r premi, per Farm-ng, càmara OpenCV AI Kit, per CV i IA, valorada en 250€
A més a més entre tots els equips participants presencials repartirem productes locals de l'Horta de Lleida amb la col·laboració de l'Associació de Productors de l'Horta de Lleida.